Muziek is een van de mooiste dingen die een mens kan voortbrengen. Muziek roept reacties op.
Muziek is structuur, muziek is vrijheid, muziek is uiten. Vanaf mijn geboorte ben ik omringd geweest door muziek
en vanaf mijn 12e heb ik actief muziek gemaakt, alleen en met anderen. Mijn hoofdinstrument is de gitaar.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven op de gitaar en als muzikant wil ik het plezier
van muziekmaken overbrengen op jong en oud.

Ik doe dat op drie manieren:

kopje1

Ik geef les aan kinderen en volwassenen bij de leerling thuis, in Den Haag, Wassenaar en omgeving. Reizen is voor u dan niet nodig en de les vind in een vertrouwde omgeving plaats. Ik geef les aan beginners en gevorderden, in alle stijlen. Naast gitaarles geef ik ook les op de banjo (5 snarig), mandoline, ukelele en kwarta, slidegitaar en lapsteel.

 

kopje2

Dit zijn aangepaste lessen voor mensen die daar voordeel bij hebben. Zij kunnen muziek- en bandles krijgen waarbij naast muziek ook sociale interactie gestimuleerd wordt. Dergelijke activiteiten worden dikwijls vanuit de AWBZ vergoed. Onderscheidende factor hierbij is dat ik als afgestudeerd psycholoog mijn kennis kan toepassen in overleg met ouders en het medebepalen van doelstellingen. 

kopje3

Als uitvoerend muzikant kan ik inspringen op iedere vraag naar muziek, van optredens op feesten, dinerparties, bruiloften en uitvaarten tot het begeleiden van opnameprocessen bij muziekgroepen. Ook het bandcoachen, het begeleiden van beginnende muzikanten, heeft mijn bijzondere interesse.

Ik geef les om mensen met plezier muziek te laten maken, en weet daarbij vrijwel iedereen naar een hoger niveau te begeleiden.
Naast Nederlands spreek ik goed Engels en redelijk Spaans, Papiamentu, Duits en Frans. Ik nodig u uit om mijn muzikale CV te bekijken en mij te mailen of te bellen voor verdere informatie of een afspraak.


EMAIL facebook

chulo
email