Welkom bij Eric Wesdijk "Logo Ontwerp"

Eric Wesdijk ontwerpt logo's voor een betaalbare prijs, ook voor het maken van een website kunt u hier terecht.

Logo ontwerp:
Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (uw klanten) moet aanspreken.

Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een logo heeft dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Webdesign:
Wilt u niet alleen een logo maar een complete website? Ook dit is mogelijk. Wij kunnen u verschillende websites aanbieden. Alle websites die wij maken zijn volledig gebaseerd op uw wensen. Wij streven ernaar om voor u uiteindelijk de perfecte website te creëren, daarom werken wij al jaren samen met Welsystems internetsites.

Betaling:
Betaling gebeurd bij ons altijd achteraf. U ontvangt de factuur per e-mail. Deze factuur dient u binnen 14 dagen te voldoen.

 

Hier onder ziet u enkele voorbeelden.
 

 

 
Contact Linkpagina Welsystems . . . . .