Terug
Disclaimer

Copyright
Alle elementen (teksten, graphics enz.), alsmede alle bijbehorende HTML-code en andere onderdelen van de Erixite: copyright © 2000 E. ter Lingen.

Rechten
Hoewel aan alle pagina's van de Erixite de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.
De webmaster van Erixite aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de Erixite.

Links naar derden
In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van de webmaster, die daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden.
De webmaster van Erixite is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Linken naar de Erixite
Linken naar pagina's van de Erixite is toegestaan, mits de goede naam van het de webmaster daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van de webmaster wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.
Linken naar de Erixite dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage,
http://home.casema.nl/erix, met als beschrijving Erixite.
Het gebruik van het Erixite logo is alleen toegestaan na toestemming van de webmaster.
Een link naar de Erixite moet bij voorkeur verwijzen naar een zelfstandige pagina in een nieuw browser-venster (target="_blank").
Linken naar andere pagina's binnen de Erixite is toegestaan onder dezelfde voorwaarden, maar het bestaan en/of de naam van dergelijke pagina's is niet gegarandeerd.

Contact
Webmaster Erixite