Text Box:

Genieten van uw tuin

Voor– en achtertuin

in Delft

Oorspronkelijke situatie

Nieuwe situatie

Kleine tuin met een border aan de rechter kant en een recht pad door het grasveld naar de schuur.

Het terras werd verplaats van het huis naar een zonnigere plek midden in de tuin.

De klant wenste een duurzame tuin.

Er werden  voonamelijk duurzame materialen gebruikt.

Palen van Kastanjehout rond het terras geven een gevoel van privacy en zorgen voor hoogte.

 

 

Er werd voor een ontwerp gekozen met ronde vormen.

Het licht slingernde pad leidt het oog langs vijver, zitplek, terras en borders een laat zo de tuin groter lijken.

Een smale pergola zorgt voor een mooie schaduwzitplek met uitzicht op de kleine vijver.

voor de beplanting werden alleen insecten– en/of vogelvriendelijke planten gekozen van een biologische kwekerij.

Enna Rörig

Tuinontwerp + Beplantingsadvies