Genieten van uw tuin

Voor– en achtertuin

in Delft

Voortuin

 

 

Oorspronkelijke situatie

 

 

Grote voortuin met parkeerplek.

 

Achtertuin

Nu loopt  een breed pad van straat en parkeerplek naar de voordeur.

 

Door deze opzet lijkt de voortuin veel ruimer.

 

Twee grote borders zorgen voor een groen gezicht.

 

Bomen zorgen voor een ruimtelijk effectn een als ze een beetje zijn gegroeit voor extra privacy.

Oorspronkelijke situatie

Het nieuwe ontwerp werkt met diagonale lijnen. Hierdoor lijkt de tuin groter.

 

Een pergola die ook als klimtoestel en schommel gebruikt wordt vormt de ingang naar het achterste gedeeltGuck einfae met een schuur en een trampoline.

 

De border tussen de tuinkamers beperken de zicht op schuur en trampoline (zodra de beplanting wat is gegroeid).

 

Een boom bij het terras gaat schaduw spenden een geeft de tuin extra diepte.

Het terras is verhoogd Zodat  er vanuit huis geen niveuverschil is. De schuine opzet maakt het extra ruim.

Enna Rörig

Tuinontwerp + Beplantingsadvies