Dutchhomepage

button menu mobile

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z !

Welkom

Welkom op mijn website! Het gaat over mijn hobby's: modellen websites, hoe je een website bouwt met CSS 3 , mijn amateur fotografie en tips over exposities en daarmee voor vrije tijd!

Met plezier woon ik in het historische centrum van Leiden, één van de mooie steden in de Randstad.

Kijk eens rond, zou ik zeggen!

Jan Willem

Faq

Dit is een showmodel, kijk in Home voor de faq.

Snelle links

Mattie website van mijn neefje

Toevoegingen:

Dit is een showmodel, kijk in Home voor de laatste toevoegingen.

Terug naar website modellen overzicht.

Stof

Deze alternatieve home page is speciaal gemaakt voor website bouwers om te kijken wat mogelijk is met Cascading Style Sheets (CSS).

Iemand op internet bood afbeeldingen van stofjes aan en vroeg haar af of je daar ook iets mee kon met een website. Tja, wat je dan ook doet, het blijft toch wel een wat wollige indruk maken!

Voor de header en footer heb ik de volledige afbeelding op ware grootte gebruikt die te zien zijn. Voor het overige de volgende afbeeldingen:

Stof gebruikt voor alle onderdelen met tekst Stof gebruikt in body Stof gebruikt als achtergrond voor de content Stof gebruikt voor de titels Kruissteek gebruikt voor boven de h1 titels Kruissteek gebruikt voor onder de h1 titels Enkelsteek gebruikt voor links van inhoud Enkelsteek gebruikt voor rechts van inhoud Enkelsteek gebruikt voor boven elk onderdeel Enkelsteek gebruikt voor onder elk onderdeel

Tenslotte is het prachtige bijpassende embroidery font gebruikt! Internet explorer gebruikers versie 8 en lager: Voorbeeld lettertype

Kijk naar de CSS van deze Home.

Voor de HTML in de bron kijken, rechtsklik in het scherm en kies voor Bron weergeven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Anno 2010