kasteel in Copenhagen

blancovolgend onderdeel

Rosenborg kasteel tuinen Kopenhagen

Welkom

Welkom op mijn website! Het gaat over mijn hobby's: modellen websites, hoe je een website bouwt met CSS 3 , mijn amateur fotografie en tips over exposities en daarmee voor vrije tijd!

Met plezier woon ik in het historische centrum van Leiden, één van de mooie steden in de Randstad.

Kijk eens rond, zou ik zeggen!

Jan Willem

vorig onderdeel volgend onderdeel

Rosenborg kasteel tuinen Kopenhagen

Laatste toevoegingen

Dit is een showmodel, kijk in Home voor de laatste toevoegingen.

Terug naar website modellen overzicht.

volgend onderdeel volgend onderdeel

Rosenborg kasteel tuinen Kopenhagen

FAQ

Dit is een showmodel, kijk in Home voor de faq.

vorig onderdeel volgend onderdeel

Rosenborg kasteel tuinen Kopenhagen

Snelle links

vorig onderdeelblanco

Rosenborg kasteel tuinen Kopenhagen

Uitleg model website

Deze alternatieve home page is speciaal gemaakt voor website bouwers om te kijken wat mogelijk is met Cascading Style Sheets (CSS).

In dit voorbeeld een verticaal scroll voorbeeld van een website met 2 jQuery elementen: het verdwijnen van de afbeelding bovenaan en het langzaam scrollen naar de onderdelen.

Voor het verdwijnen van de afbeelding is zowel de CSS van article, section en header evenals de jquery sticky van belang. Dat heeft flink wat puzzelen gekost.

Het scrollen van de onderdelen gaat via het eenvoudige scrollto script van jQuery, het zoeken naar dit script duurde behoorlijk lang. Er zijn veel alternatieven die bijzonder lang van jQuery stof zijn!

De laatste jQuery staat in de bron (rechtsklink in Chrome, kies Bron) gelinkt met het bestand model29java.js Deze berekend de juiste lengte om onderaan het stukje gras onderaan te laten rusten, onafhankelijk van de hoogte van het scherm. Het berekent de juiste hoogte van de divisie article van de website.

De foto's zijn genomen in mijn vakantie van 2012, het zijn de kasteeltuinen van Rosenborg kasteel in Kopenhagen (Denemarken).