Printerversie

Als commissie van de s-Gravenhaagse Hengelsport Vereniging willen wij het vliegvissen promoten en de leden kennis en gezelligheid brengen, door middel van bind- en werpcursussen te organiseren en het aanbieden van speciale thema avonden met gastsprekers en binders. Ook worden er diverse gezamelijke visdagen georganiseerd.

De s-Gravenhaagse Vliegvisser biedt haar leden een groot aantal activiteiten op het gebied van het vliegvissen. Zo worden in het verenigingsclubhuis "De Stek" aan de Meppelweg 1216 in Den Haag op elke dinsdagavond evenementen georganiseerd, zoals het gezamenlijk binden van vliegen, streamers en andere imitaties, er worden lezingen verzorgd, en natuurlijk ontbreken ook de gezellige praatavonden niet. Daarnaast worden ook activiteiten aan de waterkant georganiseerd.
Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van de s-Gravenhaagse Vliegvisser? Kom eens vrijblijvend langs. "De Stek" is van september tot en met juni elke dinsdagavond open. De maanden juli en augustus om de twee weken op dinsdagavond open. Voor actuele informatie over de activiteiten kijk eens in onze Agenda Ook heeft de vereniging een ruime sortering aan boeken, tijdschriften, cd's en DVD over vissen en vliegvissen die gratis te lenen zijn.