Welkom!

Welkom op mijn site! Graag stel ik me even kort voor:

Vormgever / dtp'er / ordermanager

Ik heb gewerkt als vormgever / dtp'er bij grote en kleine drukkerijen, lithografische ondernemingen, sign bedrijven en communicatiebureaus. Ik heb het vak voornamelijk in de praktijk geleerd, aanvankelijk als vormgever en micro/macromonteur. Na een periode aan 'high-end' pagina-opmaaksystemen te hebben gewerkt ben ik het DTP-vak ingerold.

Hier is mijn liefde voor de Mac gegroeid. IT-vragen op het werk en thuis zorgden ervoor dat ik me ging bezighouden met netwerken en systeembeheer. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in Windows, Linux en ik verdiep me graag (als gebruiker) in Open Source oplossingen.

Naast mijn dtp-kennis en ervaring heb ik het branchecertificaat 'ordermanager' behaald bij het GOC. De GOC-cursus ordermanager behandelt vaardigheden als techniek, commerciële en communicatieve vaardigheden, planning, projectmanagement en leidinggeven.

 

Ambitie!

Ik ben niet op zoek naar een specifieke functie, maar als dtp'er / vormgever / ordermanager voel ik me het best thuis met collega's die, net als ik, het béste product willen leveren. Kwaliteit in mijn werk en aandacht voor de vragen van de klant zijn daarbij in mijn ogen essentieel.

 

Overige interesses

Naast mijn vak ben ik geïnteresseerd in werkgerelateerde zaken als het maken van websites (cms; Joomla, WordPress), grafische software en ict. Ik lees graag (het blijft m'n vak tenslotte) een boek of krant en volg de actualiteiten.

Ik houd me bezig met de website van de hockeyclub waar mijn zoon speelt, maak wel eens een site voor vrienden en familie en als vrijwilliger bij de FNV belastingservice vul ik in de maand maart aangiften in voor leden van aangesloten bonden.

 

 

Michiel

 

 

 

 

 

Quote

We make a living by what we get, but we make a life by what we give.

Sir Winston Leonard Spencer Churchill

Contact

e-mail

 

 

LinkedIn

 

 

+31 6 2356 8346

 

 

Adres