Home Kater Poezen Kittens Planning Hond Memoriam Links Contact
 
 


Welkom bij Cattery Whitfreynick.

Mijn naam is Mieke. Ik heb jarenlange ervaring (meer dan 30 jaar) met het fokken van zowel katten (Maine Coons en Ragdolls,) als honden (Soft Coated Wheatens en Cavelier King Charles spaniels). Het meemaken van de geboorte en het opgroeien van kittens of puppies blijft steeds heel bijzonder.

Momenteel fok ik alleen nog af en toe een nestje Maine Coons.

Mocht u nieuwsgierig zijn wanneer een van de poezen weer een nestje verwacht dan verwijs ik u graag naar de planning (zie taakbalk). Of kijk op de Kittenpagina. Als er kittens beschikbaar zijn dan ziet u hen daar.

Ik wil graag gezonde, lieve kittens fokken dus alle poezen worden jaarlijks onderworpen aan de benodigde onderzoeken en testen. Ook de gebruikte katers voldoen aan alle gezondheidseisen en zijn beoordeeld op karakter.

De katten hebben de beschikking tot het gehele huis en een afgezette tuin. Ze groeien op met een Cavalier King Charles Spaniel en een nog kleiner hondje: een kruising tussen een Calvalier en een Chihuahua. Uiteraard is deze terug te vinden op de website. Rest mij nog u veel plezier te wensen met het bekijken van de website.

 

 

 

***********************************************************************

 

 

Bijgewerkt: 13 april 2016


Hit Pages Stats