Welkom bij Mamaranda

 

Ik ben Mamaranda: Mama Miranda, 35 jaar jong en woonachtig in Zijderveld, Utrecht.  Al jaren ben ik creatief bezig met tekenen en schilderen. En in 2006 maakte ik van mijn hobby mijn werk en startte ik Mamaranda. Eerst met raamschilderingen, voor een verjaardag, een trouwerij of een ander leuk feestje. Later kwamen hier ook muurschilderingen bij en dan met name baby- en kinderkamers en sinds 2010 beschilder ik tevens voersilo’s op (kinder)boerderijen. Sinds enige tijd hou ik mij bezig met airbrush-schilderingen, hierdoor ontstaat er meer 3D in de schilderingen en lijkt je muur te gaan “leven”.

Naast het schilderen van ramen en muren vind ik het ook erg leuk om kindergezichten nóg mooier te maken. Met goede en vooral veilige schmink maak ik van uw dochter een prachtige prinses of vlinder en uw zoon een ridder of draak. Uiteraard kan andersom ook. Ik heb een mooi boek met vele voorbeelden, dus uw kind kan worden wat hij/zij wilt. Dit schminken doe ik met name op (jaar)markten en kinderfeestjes, tevens kunt u mij daar vinden als ballonartiest en maak ik leuke diertjes of andere figuren met ballonnen.

Graag wil ik u uitnodigen mijn site verder te bekijken en mocht u meer informatie wensen, kunt u mijn contactgegevens vinden bij het kopje “Contact”.

Hoe het begon....

Naam:

MIRANDA


Alias

MAMARanda


Omgeving

Utrecht


EMAIL

info @ Mamaranda.nl

Dé persoon voor 
leuke muur- en  raamschilderingen 


Contact


Voor meer informatie over schilderingen, schminken of mij als ballonartiest, kunt u mij op maandag en zaterdag bellen op

06-41960377

andere dagen na
18 uur. U kunt ook mijn voicemail inspreken.

U kunt mij ook
mailen op
info @ mamaranda.nl

 

“Ik heb een écht clownspak en héle grote schoenen!”


We zoeken
samen een leuk plaatje uit die ik kan schilderen.”