Free counter and web stats

Fruitkuipjes
Fruitkuipjes zijn bij uitstek handig om reptielen en vogels te voeren. Het zijn afgepaste hoeveelheden en ze eten er graag van. De jellies zijn lang houdbaar op een koele plek. Ze hoeven niet in de koelkast en kunnen zeker een jaar of twee bewaard worden. Ik gebruik zelf ook eigenlijk bijna alleen maar fruitkuipjes voor mijn kevers. Een houten cuphouder zorgt er dan ook nog eens voor dat de kuipjes op hun plaats blijven.

De jelly wordt dus gegeven aan reptielen, vogels en kevers. Bij reptielen en vogels wordt het “fruitkuipje” genoemd. Bij kevers wordt het echter ook (beetle) jelly genoemd. Als je kijkt naar de ingrediŽnten van bijvoorbeeld een Zoo Faria fruitkuipje zie je direct dat die gelijk zijn aan de jellies voor kevers. Het enige verschil met andere fruitkuipjes bij (online) dierenwinkels is dat die vele malen duurder zijn, omdat het hun broodwinning is. Hier is het aanzienlijk goedkoper, aangezien het voor mij een onderdeel van mijn hobby is.

De ingrediŽnten zijn: water, aminozuren, citroenzuur, fructose, fruitsap, natriumcitraat, natuurlijke smaakstof, suiker en zeewierextract

Voor bestellingen vind je mijn e-mail adres onderaan deze pagina.

Mijn aanbod kan je ook terugvinden op keverskweken, mijn website over tropische kevers, die al sinds 2008 actief is.

AanbodJellySuiker

AanbodJellyBanaan

50 jellies:

€10,00

100 jellies:

€19,00

 Smaken:

  - Ananas

  - Banaan

  - Melk

  - Honing

  - Bruine suiker

  - Ook in mix van smaken

AanbodCuphouder

Per stuk:

€2,50

 

 

Contact
Als je geÔnteresseerd bent in de items die hier boven aangeboden worden, stuur dan een email. Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen en regelen dat de bestelling verstuurd wordt.
Verzending
Pakketjes worden woensdag of zaterdag verstuurd.

    Binnen Nederland (€5,75)
    Verzendkosten binnen Nederland (via DHL, t/m 10 kg) zijn €5,75. Als het pakket verstuurd is, krijg je direct na het op de post doen een mail van mij met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending kan volgen. De 3S-code kan je hier invoeren.

    Buiten Nederland, binnen Europa
    Voor de kosten van zendingen naar de rest van Europa kan je terecht op de website van PostNL. Houd er rekening mee dat een pakket van 100 jellies net iets meer weegt dan 2 kg. Ook hier geldt dat als het pakket verzonden wordt met een tracktrace nummer, dat je direct na het aanbieden op het postkantoor een mail van mij krijgt met het tracktrace nummer (3S-code), zodat je de zending hier kan volgen.