Introductie Achtergrond Opties Webshop Projecten      Links      Contact
 
Noorderlicht Centrum voor Healing, Therapie & Training stelt zich als doel om mensen te begeleiden in hun bewustwording, genezing en groei naar meer harmonie en balans in hun leven. Dit wordt zowel individueel op uw maat toegepast in het healing en therapie werk, als ook in de opleidingen, trainingen en workshops en met gespecialisatie in stemvork therapie & frequentie- healing o.a. gericht op specifieke klachten.
 

Fonoforese Academie voor Frequentietherapie en Toonpunctuur. Noor Elffers geeft de gedegen opleiding en geweldige workshops stemvorkwerk. Wil je gericht kunnen werken en weten wat je doet met de verschillende frequenties dan is dit de place to be.

Ohmpunctuur Peter Gouw, musicus, docent en werkzaam als creatief muziektherapeut in Praktijk Positief , begeleid en ondersteunt individuen en groepen mensen bij het vinden van hun persoonlijke natuurlijke (klank)bestemming.

De psychologie van de chakra’s en aura in de behandelingen met stemvorken die hij geeft staan hierbij centraal door hun eigen klankkleur en resonantie .

Von Hebel en Tombeur - Ambachtelijk parketvloeren is een succesvol samenwerkingsverband tussen parketteur Ben von Hebel en parketvloerontwerpster Anne Tombeur. Samen verzorgen zij haute couture op parketgebied: speciaal ontworpen, exclusieve en professioneel gelegde houten vloeren voor woningen en bedrijfsruimtes.

Veel van de klankkasten zijn gebouwd van restpartijen hout die door von Hebel en Tombeur ter beschikking zijn gesteld.

De startpagina klanktherapie geeft een overzicht van het aanbod van klanktherapie gebruik van stemvorken en klankkasten voor therapie.

Overige partners waar we goede ervaringen mee hebben zijn;

Uw carrierepoort.nl

Info hoog in zoekmachines

Website water2wine.nl