Tera Mai Delft.
informatieve site over het Tera Mai Helingsysteem.

Engelen weetjes en tips


Tera Mai Reiki Delft - home


Engelen update

Aartsengelen

Aartsengel Michaël

Beschermengelen

Engelen weetjes en tips update

Gevallen Engelen

De zeven hemelen

Engelen initiatie

Engel meditatie

LiteratuurDe kleine ziel en de zon
Twee rondreizende engelenLast update: 19-6-2008.
Copyright © Erika de Heus 2004-2008.
God is de directeur, de aarstengelen zijn het managment team, de beschermengelen zijn werknemeners en wij mensen zijn de klanten ;)

Ook onder de klanten bevinden zich ook Engelen:

 


Het woord Engel komt van het griekse woord Angelos dat betekent: Boodschapper van God.
Of Engelen nu hun oorsprong in het westen of in het oosten hebben, in bijna alle geloofstelsels of relgies treffen we wezens aan, engelen, peri fravashi of deva's genaamd. Zij zijn door god gezonden zijn om bij ons mensen hier op aarde bijzondere opdrachten uit te voeren.
Engelen werden door God geschapen om contact te maken met de mensheid, terwijl religies door de mensheid werden gemaakt om zich met God in verbinding te stellen.

Engelen hebben nooit op aarde hebben geleefd. Engelen zijn van een hoger bewustzijnsniveau dan gidsen, zij staan nog dichter bij de oerbron/het Licht/God.


Engelen aanroepen:

Wanneer je je alleen voelt
en iemand nodig hebt
kijk dan op naar de hemel

Tussen de wolken zul je dan
Gods geschenk voor jou vinden
in de vorm van een klein engeltje.

Dit speciale kleine engeltje
perfectie van liefde
zal wachten op het moment
waarop jij haar bij je zult roepen

vanuit de wolken die haar omringen
zal haar glimlach voor je verschijnen

ze zal je zachtjes aanraken
en je daarmee troosten

ze zal jouw angsten wegnemen
met haar schoonheid

moge deze engel geboren uit liefde
je de kracht geven die je nodig hebt
waardoor je zult weten
dat alles goed zal zijn.

(schrijver onbekend)Engelen zullen je altijd en overal helpen, je hoeft er alleen maar om te vragen, met een hart vol liefde en vertrouwen. Je kunt een engel eenvoudig aanroepen door drie keer de naam te roepen. Vraag deze engel om je bij te staan en eindig de aanroeping met de woorden:
"In liefde en in Licht" en zeg dit drie keer.
Je zou kunnen zeggen: Ik roep de engel … aan.
Roep de aard van je hulp kort, helder, waardig en duidelijk aan.
In Liefde en in Licht, in Liefde en in Licht, in Liefde en in Licht.
Richt je van binnenuit op de engelen.
Doe de invocatie hardop, als dit niet kan zeg je ieder woord eveneens driemaal duidelijk in de stilte van je hart.

De engel zal zich op allerlei manieren manifesteren, in grote en in kleine dingen. Je zult waarschijnlijk allerlei samenlopen van omstandigheden gaan opmerken of een nieuw soort bewustzijn voelen. Je kunt in je ooghoeken flitsen van engelenlicht waarnemen, een lichte aanraking, een koele bries, of een gekriebel in je gezicht/nek voelen. Ook kun je warmte om je hart gewaarworden.

Vergeet nooit de engelen te bedanken! Ze hebben je hun onvoorwaardelijke liefde geschonken, geef hun dus liefde terug. Als je je openstelt, zul je ze gauw om je heen voelen.


Zes manieren om er achter te komen of er een engel bij je is:

* Schijnbare toevalligheden (synchroniciteiten).
* Een Wit Veertje of het ruiken van een bloemengeur als een teken dat er een Engel bij je in de buurt is (geweest).
* Een helder licht of kleur in je hoofd: Je hebt hulp gevraagd en ziet in gedachten een lichtflits of een vallende ster. Kan ook pulserend goudkleurig/paars zijn.
* Tinteling in de lucht: Strek na meditatie of vraag om hulp, je hand naar voren boven je hoofd. Je zult een tinteling in je hand voelen. Als je er nog een engel bij roept zal de tinteling sterker worden of anders aanvoelen. Je ziet uit uw ooghoek misschien ook piepkleine lichtpuntjes.
* Een gevoel van liefhebbende warmte: Dat is vooral merkbaar als hitte in je handpalmen of rond je hart. Het kan een golf van liefde zijn die helemaal door je heen gaat voordat hij wegebt.
* Bijzondere aangelegenheden waarbij Engelen vaak sterk voelbaar (kippenvel, Helder Licht, ontroering…) zijn: Bij geboortes, zowel als bij sterven en bijbehorende positieve ceremonies. Bij catastrofes, grote heldhaftigheid en dienstbaarheid. Bij live muziek concerten. Plekken waar veel mensen eensgezind in positieve zin bij elkaar zijn. Daar waar de natuur ongerept in haar volle pracht en kracht is.


Opmerking:

Vraag en je zult ontvangen… Wanneer dit niet lijkt te werken, kijk dan of dat wat je wilt voor het hoogste Goed en Welzijn is, voor jezelf en de mensen om je heen. Soms "moeten" er eerst bepaalde blokkades of weerstanden opgelost worden, voordat je positieve veranderingen kunt waarnemen.

Current Position

web stats analysis