Home           Packs           Extra           Review          Contact

Packs.html
Extra.html
Review.html
Contact.html

Nieuws

 

Welkom

 
 


  1. OpsommingstekenIn april is GROOVE onderdeel van van de voorstellingen van de Nieuwe Veste te Breda. Onder leiding van regisseur Niels Jacobs wordt de voorstelling Chicago ten tonele gebracht!

    Meer info: Klik hier.


  1. OpsommingstekenGROOVE maakt ook dit jaar weer deel uit van de theaterproductie van NHTV-theater in Breda. In juni 2014 staat deze groep drie avonden op de planken met hun versie van Urinetown.

    Meer info: Klik hier.


  1. OpsommingstekenIn januari 2015 staat GROOVE in Tilburg voor maar liefst 12 voorstellingen van de Tilburgse Revue. Onder leiding van hun muzikaal leider Berrie Kolmans zullen we de shows van live-muziek voorzien.

    Meer info: Klik hier.

GROOVE is samengesteld uit afgestudeerde conservatorium-muzikanten. Vanuit de eerste aanvraag van de musicaltheater-opleiding in Tilburg, ontstond een hechte samenwerking tussen de leden. Vanuit hun muziek-educatieve achtergrond en diverse specialisaties, biedt GROOVE u naast een combo extra opties.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Musical- en show Combo GROOVE is een groep ervaren, enthousiaste en ambitieuze muzikanten.

GROOVE streeft voor elke theaterproductie naar een hoog muzikaal niveau. Elke musical of show kan voor u op maat worden gemaakt d.m.v. de diverse packs. Hiervoor heeft dit combo een groot netwerk aan professionele muzikanten om zich heen. Wilt u meer weten? Kijkt u vooral eens rond op onze site.