-->

Railworks afbeelding
Trein VV
rail
RAILWORKS
   
 Misschien is het je al opgevallen,  we hebben ons gestort op Railworks. Railworks 2012 wel te verstaan.
MSTS is nu toch echt een aflopende zaak.
   
De aanschaf van dit spel is niet zo kostbaar. Helaas zitten er niet zoveel add-ons bij, deze moet je apart aanschaffen. De prijzen vallen ook reuze mee. Maar alles bij elkaar gaat het toch wel in de papieren lopen.
Gelukkig zijn er ook nog amateurs die routes bouwen voor dit, grafisch zeer mooie spel.
Deze 'amateurs' doen beslist niet onder voor de profs! Sommige zijn zelfs nog mooier dan het gekochte materiaal.
   

'Railworks' benaderd ons oude vertrouwde MSTS het meest wat betreft de besturing. Deze besturing kan je met toetsenbord, muis, raildriver en met een Game controller (Xbox) uitvoeren. Dat is dan ook alles! Railworks is Grafisch stukken mooier (3D), veel realistischer dan je gewend bent.
Voorbeeldje, als je optrekt of afremt met je loc, schiet het beeld (cabine) lichtelijk voor/achterwaarts. Tijdens de rit gaat de cabine van links naar rechts, lichtelijk schudden. nee zelf blijf je rustig op je zetel zitten! (nog wel)
     
Wil je ook overstappen of deze Railworks naast MSTS gebruiken dan moet je dit beslist doen.
Materiaal kunnen wij hier (nog) niet aanbieden. Maar wie weet.
   
Inmiddels zijn we (2019) al zover op dreef dat we nu voor Nederlandse routes scenario's en andere assets gaan aanbieden! Voor diverse keuzes ga je naar ons 
MSTS/RW team.  Of klik je nu in de linkerkolom op 'Divers RW Materiaal.' 

Hier staan oa. onze zelfgemaakte scenario's, de meesten zijn voorzien van het ReizigersOmroepSysteem en scenarioscript. Dit laatste wordt door ons (ere) lid Sjef 60 van het team nog steeds bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden. Zodra dit voor 100% goed werkt zullen wij dit ook aanbieden zodat dit voor iedere scenario bouwer beschikbaar komt. Inmiddels staan er nu ook Assets op, ook door ons erelid gemaakt en voor iedereen beschikbaar.

Dit materiaal is óok aan een bekende RW site ter download aangeboden.
 

 Wordt ook lid bij ons. Het 
MSTS/RW team wacht op je, helaas geen koffie!!3K3K3K3K3K3